dilluns, 24 de març del 2008

NO A LA MAT!!





Assemblea de Maulets Alt Empordà està multiplicant les seves accions contra la MAT, aquesta última setmana abans de la manifestació del dia 30 a Girona. Durant aquestes últimes setmanes s'han penjat pancartes a Figueres ciutat, i a diferents ponts de la comarca. L'última acció ha estat el diumenge dia 23 quan s'ha desplegat una gran pancarta informativa al final del carrer Peralada.

Des de Maulets considerem que la
MAT suposaria un gran impacte mediambiental per la nostra comarca i per la salut dels seus ciutadants, ja que no oblidem que es tracta d'una línia de 400.000 wats que travessarà les nostres muntanyes i poblets sense cap tipus de garantia.
Tot això, perquè? Malgrat la manipulació d'uns mitjans de comunicació finançats pel govern de torn que han volgut evidenciar la necessitat d'una línia de molta tensió com a única via per resoldre la manca d'energia que actualment pateixen les comarques gironines, fent apologia al 'no hi ha res a fer, aquesta línia es farà'. Nosaltres en ple acord als estudis que porten realitzant la plataforma No a la MAT en els quasi trenta anys que sona aquest projecte, sabem, com sempre, que aquesta infraestructura respon única i exclusivament a satisfer les 'necessitats' de les grans empreses que en el seu afany de riquesa demanen energia en grans quantitats i evidentment econòmica. A més a més, en cap cas les empreses catalanes del sud de l'Albera serien les grans beneficiades de la línia ja que aquesta té com a gran objectiu cobrir les necessitats energètiques de l'estat francès a partir d'energia procedent del Marroc.

'La nostra terra no està en venda'

El proper diumenge 30 de Març tots a Girona!! i recordeu-vos de signar a www.nomat.org (el teu esforç suma!)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.