dimarts, 4 de març del 2008

ABSTENCIÓ 9 DE MARÇ


Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari volem fer una crida a tot el jovent dels Països Catalans perquè s'abstinguen en les properes eleccions espanyoles del 9 de març:

Des de Maulets entenem que el nostre marc d'organització i d'acció col·lectiva són els Països Catalans, el marc on volem construir la justícia social i el nostre projecte de futur. No aspirem a que ens governen des de Madrid amb el consentiment i vist-i-plau que els haurà atorgat el nostre vot. La voluntat de canviar les coses des del Parlament espanyol s'ha demostrat una farsa de la burgesia catalana, que en cap cas ha respost dels interessos i necessitats del nostre poble. Hem de desemmascarar la voluntat real dels polítics catalans a Madrid i evidenciar, a través de la no participació a aquestes eleccions, que no acceptem el marc espanyol com a propi.

Recordem una vegada més que des del govern de l'Estat espanyol (i francès), i, en connivència, des dels diferents governs autonòmics, se'ns imposa la funció de ser el balneari d'Europa, s'afavoreix la terciarització de la nostra economia (i de la seua mà, els tancaments d'empreses i deslocalitzacions, la pauperització dels llauradors, la precarietat laboral, etc.) i es dóna via lliure a la destrucció del nostre territori en benefici dels interessos turístics; que, en definitiva, els estats que ens oprimeixen són el suport principal del capitalisme a la nostra terra. L'estat espanyol ens imposa també infrastructures de transport altament destructives i que responen de l'articulació dels Països Catalans amb l'Estat espanyol (com el TGV) i en cap moment d'una articulació real dels Països Catalans i d'un servei de transport públic de qualitat. La llista de problemàtiques seria encara ben llarga: la MAT, transvassaments...

En definitiva, els joves organitzats dins de Maulets no entenem la política com a delegació de poders cada quatre anys, sinó com un procés continu d'autogestió de les nostres vides i de construcció d'un vertader poder popular als Països Catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. No fem una abstenció passiva, sinó activa, perquè durant els quatre anys entre papereta i papereta estem fent política quan ens solidaritzem amb un company detingut, quan organitzem xerrades i debats informatius, quan fem manifestacions, concentracions i performances de denúncia, quan organitzem sopars i concerts solidaris, i amb les assemblees com a òrgan horitzontal i democràtic de presa de decisions.

És aquesta la política que volem, i no la passivitat i el conformisme. Per això fem una crida a tot el jovent català no organitzat a mobilitzar-se, a participar de casals o de candidatures alternatives, a organitzar-se en algun col·lectiu local, a organitzar unes festes alternatives al seu poble o a participar del projecte polític de Maulets, el projecte de futur de l’Esquerra Independentista. Només així, atacant-los des de tots els fronts, podrem construir uns Països Catalans vertaderament lliures, solidaris, no patriarcals i sense discriminacions.

El 9 de març, no votes!

Canya contra Espanya i contra França!

El combat maulet continua!


Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, 28 de febrer de 2008

EXTRET DE www.maulets.org