dimecres, 15 d’octubre del 2008

Autobusos solidaris cap a Madrid el proper 29 d'octubre



La campanya solidària amb els i les antimonàrquiques encausades per la crema de fotos del borbó prepara autobusos de suport cap a Madrid que passaran per diferents poblacions catalanes. El proper 29 d'octubre tindrà lloc l'enèsim judici per aquesta qüestió, ara contra 16 persones acusades de cremar fotografies a Girona el setembre del 2007.

Per fires, lluita i solidaritat a Girona!
El proper 29 d'octubre, diada de Sant Narcís, en plenes Fires de Girona, setze companyes i companyes més seran jutjats a Madrid acusats d'haver cremat fotos del rei d'Espanya el setembre del 2007. Després que el mes de juliol els companys Enric Stern i Jaume Roure fossin condemnats, en la repetició del seu judici, a multes de 2700€ pel mateix delicte, ara és el torn d'aquestes altres setze persones.
Des de la campanya de suport als encausats ja s'estan preparant els actes de solidaritat i resposta per aquells dies. En aquest sentit, la gent qui ho vulgui ja pot començar a apuntar-se als autobusos solidaris que es faran per acompanyar els encausats a Madrid, trucant al telèfon 605251393 o bé enviant un correu a noalrei@gmail.com

De la mateixa manera, recordem que aquest procés, pel volum de persones que s'hi han vist involucrades i per l'alt cost dels continus desplaçaments està generant altes despeses, per la qual cosa tornem a demanar la col·laboració econòmica de totes aquelles persones que vulguin solidaritzar-se amb el cas (cc 2030 0040 92 3300034788 -Caixa de Girona-).
Així doncs, estigueu al cas a les properes convocatòries que es faran per mostrar la solidaritat amb els encausats i en contra d'aquest procés repressiu. Aquest any, per Fires, lluita i solidaritat a Girona!!


Absolució encausats/es!! Arxiu del cas, ja!!