dimecres, 13 de febrer del 2008

NO A LA MAT



Des del grup d'acció de la Plataforma No a la MAT de l'Empordà us volem comunicar que el proper dimecres dia 13 de febrer farem una reunió d'acció a Figueres a les 20h oberta a tothom qui estigui interessat a col.laborar amb la plataforma i intentar evitar que es dugui a terme el monstruós projecte de la MAT. Fent sentir la veu del territori.

Ens agradaria que el màxim número d'entitats i persones sensibles i amb ganes de fer alguna acció de protesta contra la MAT us poséssiu en contacte amb nosaltres. Cal tornar a sensibilitzar la comarca i necessitem la vostra col.laboració.
Si coneixeu algú més que pugui estar interessat a venir i/o a col.laborar amb nosaltres us agrairíem que li féssiu saber, podeu reenviar-li aquesta convocatòria.

Aviat tindrem data per a una nova manifestació i cal que tothom se n'assabenti i que la comarca tingui ganes de sortir al carrer per manifestar-se. Per a aconseguir que la gent es mobilitzi necessitem l'ajut de tots vosaltres i de tots els pobles de la comarca, per això us convoquem per veure el que podem fer i com.

El grup d'Acció de la Plataforma NO A LA MAT us convoca a una reunió oberta a tothom el proper dimecres, 13 de febrer al local de la IAEDEN (c/ St. vicenç, nº?, Figueres)

Us hi esperem!

Us podeu adreçar a nosaltres a través del fotolog o envian-nos un correu electrònic a maulets.emporda@gmail.com o directament a la Núria (661 43 44 66) o a la Fina (679 68 09 63) o per correu electrònic a nuriacat30@yahoo.es / fina.sala@hotmail.com / noalamat_premsa@yahoo.es


Grup d'acció de l'Empordà
Plataforma No a la MAT


Benvolguts,
És l'últim temps per a mobilitzar-nos contra la MAT
Per a exigir la suspensió del projecte d'interconnexió
Per a denunciar l'inici de les obres sense una decisió final sobre el traçat
Per a reclamar un estudi d'impacte ambiental integral
Per a requerir un Pla Director de la serralada pirinenca
Per a frenar el consum energètic
Per a aturar el creixement econòmic de l'energia elèctrica
Per a posar-nos en marxa cap al decreixement
Per a conscienciar-nos i organitzar l'alternativa




Ara més que mai, és quan des de la unitat popular hem de fer front a aquesta agressió cap a la nostra bella comarca.

Una línia que només respon als interessos del poder i per l'enriquiment de les grans empreses, és per aquest mateix motiu que no podem esperar que els polítics moguin un fil (és el gran capital qui els alimenta).

Ha de quedar clar que el paisatge no és d'aquells que a través de la seva explotació i destrucció s'en volen enriquir, sinó que és dels qui s'el estimen tal i com l'han vist néixer.

La unitat de les classes populars és necessària, la defensa de l'Empordà la nostra obligació!

Organitza't i lluita. Assemblea de Maulets Figueres


"Bell Empordà, el nostre amor et salvarà"