dimecres, 19 de desembre del 2007

Sopar Solidari 22 de Desembre


El Grup de Suport als Encausats Antimonàrquics de l'Alt Empordà no atura els actes de suport als ja més d'una vegada esmentats imputats de l'Alt Empordà, però òbviament també fa referència a tots aquells de les comarques Gironines i de la resta dels Països Catalans que van mostrar la seva valentia i rebel·lia cap a la figura del rei i la institució de la monarquia introduïdes a casa nostra, com ja és sabut per tots, a base de calçador i mala baba.

Es veu que en aquest estat suposadament democràtic hi ha certs dogmes intocables i per això en aquests moments l'Esquerra Independentista ha hagut i ha de fer front a uns quants processos judicials i, com no podria ser d'altra manera, és clar, a multes d'elevades quantitats econòmiques simplement per demostrar el descontentament cap a on va acabar derivant la transició Espanyola i simplement utilitzant el ja tant conegut dret a la llibertat d'expressió el qual sembla mentida però a Espanya encara ni el coneixen ni l'han conegut mai.

Tots donem el que podem en aquesta lluita i no ens rendim per això t'esperem aquest dissabte dia 22 de Desembre a dos quarts de deu del vespre a la sala de Vilatenim (crta. de Roses) on farem un sopar de germanor i de força així com també hi hauran les actuacions de Jaume Arnella, "Cor de la Carxofa" i Titot i finalment Dr. Liende y la Plácida Pachanga. Per assistir l'acte s'agrairan els 10 € que aniran destinats a sufragar les despeses derivades de la repressió estatal i de la campanya.

PER RESERVES TELEFONAR A: 600.884.940

Assemblea maulets Figueres