dilluns, 19 de novembre del 2007

Llibertat d'Expressió


Un altre cop hem viscut en primera persona la censura que pateix l'independentisme català després que ens hagin clausurat el fotolog de l'assemblea sense cap mena de motiu, simplement per donar a conèixer els nostres ideals independentistes, per solidaritzar-nos amb lluites justes, fer homenatges a grans lluitadors i fer ressò dels actes duts a terme a la nostra comarca. De veritat això no és possible de mostrar-ho?? Estem fent mal a algú?? Perquè costa tant i tant ser independentista i socialista en el nostre país?
Diuen que tothom té dret a exposar les seves idees si és de forma pacífica, que no hi ha idees il·legals, però l'independentisme està essent marginat contínuament tant per les institucions espanyoles, com per les catalanes (només cal recordar les actuacions per part de la conselleria d'Interior comandada per Joan Saura del qual no dubtem en cap moment que si el govern de CiU s'hagués atrevit a tenir una policia tant torturadora, ell i tots els seus sequaços de partit estarien a les primeres línies de les manifestacions i no empunyant els "kubotans" com ara) i finalment per la gran xarxa d'internet a la qual està permès pràcticament tot menys l'Independentisme.
Des de maulets Figueres mostrem el nostre enuig enfront la persecució tenaç que està rebent l'independentisme català en aquests moments que està guanyant més i més seguidorisme entre les classes populars dels Països Catalans.
Tirarem endavant i no pararem mai fins que la nostra bandera sigui l'estelada i el nostre estat socialista.

Assemblea Maulets Figueres