dijous, 15 de novembre de 2007

La Lluita Antifeixista Continua!!! Carlos no t'oblidarem!!!!Una nova víctima del feixisme del carrer, un jove madrileny.. i ja en són molts al taüt, en Guillem agulló, en Roger, l'Aitor, en Josep Maria... en canvi ells segueixen passejant pels carrer (l'assassi d'en Guillem ja estar al carrer), les seves opcions polítiques segueixen essent legals (l'assassí d'en carlos era membre "democràcia nacional", el d'en guillem es va presentar a les llistes d'un partit feixista al seu poble...).

Des del col·lectiu de l'esquerra independentista, no tolerarem cap agressio feixista ni cap simbol feixista, en especial a la nostra comarca.
El feixisme és present, i el que es pitjor és amagat per uns mitjans de comunicació que justifiquen l'assassinat d'en Carlos en tan una simple baralla de bandes (això no són els Latin Kings senyors!!). Aquesta gent mata sota els ideals del racisme, l'homofòbia i l'espanyolisme... i nosaltres som víctimes per defensar la igualtat i la llibertat de les persones i els seus pobles.


Comunicat:

Carlos, germà, nosaltres no t'oblidem!

Avui, 11 de novembre de 2007, ens l'han robat. Avui els feixistes s'han emportat la vida d'un company, d'un amic, d'en Carlos. Avui, un noi vallecà de 16 anys no tornarà a casa perquè rebutjava el racisme i plantava cara a les agressions xenòfobes que aquests últims dies hem vist en diferents mitjans de comunicació, entre elles, un home congolès que va quedar tetrapléjic a Alcalà de Henares, diverses pallisses a immigrants a Pío XII i a Las Rozas, l'agressió del metro de Barcelona... Aquest matí hi havia convocada una manifestació d'ultradreta amb una clara connotació xenòfoba a la zona obrera de Usera. El nostre company, com la resta d'antifeixistes que fèiem servir el metro, només volia demostrar a aquells feixistes que el lloc de naixement d'una persona no és motiu suficient per jutjar-la i que als barris obrers les actituds racistes no hi són benvingudes.

Amb aquest comunicat volem denunciar que avui dia a Madrid, en la suposada democràcia en la que vivim, les "autoritats" permeten i protegeixen manifestacions racistes, però no només això, sinó que els seus assistents són subjectes armats amb punyals de caça, com ho era l'assassí de'n Carlos.

Per desgràcia, això no ha sigut tot. En la mateixa agressió, un altre company antifeixista ha resultat apunyalat al pulmó i actualment es troba a l'hospital en estat greu, però estable. Per si no fos poc, la Policía ha decidit protegir als racistes carregant amb les porres i pilotes de goma. Durant aquesta càrrega, un altre antifeixista ha sigut ferit pels agents de la "Llei i l'Ordre" que han procedit a detenir-lo posteriorment, negant-li l'assistència mèdica fins que tota la manifestació feixista hagués pogut passar per davant seu, ridiculitzant les seves ferides i fins i tot, prenent imatges amb els seus telèfons mòbils. Esperem la seva ràpida recuperació, així com la posada en llibertat dels altres dos companys antifeixistes que també han sigut detinguts.

Els mitjans de comunicació insisteixen i insistiran en fer creure que només ha sigut una batussa entre bandes rivals. La realitat es ben diferent pels que ens atrevim a mirar-la de cara. Aquestes agressions es sumen a la llista de víctimes que el feixisme i el racisme ha ocasionat en tota la Història. La ferida entre les dues espanyes està més viva avui per a molts, encara que la intentin dissimular amb alguna llei tèbia i incompleta.

No ha sigut un mort per vandalisme, en Carlos ha sigut assassinat per defensar la classe treballadora, sense aturar-se a mirar el color de la seva pell o el seu país de procedència.

Hem estat plorat la seva mort i el dolor mai es podrà esborrar de la nostra memòria.

Per acabar, agrair a tots els companys i companyes que durant el dia d'avui han patit i s'han mantingut units i organitzats. Agrair als companys i companyes de fora de Madrid que des la distància han fet arribar la seva solidaritat al moviment antifeixista madrileny, però sobretot agrair als veïns del barri d'Usera perquè han pres els carrers, perquè quan han vist als racistes davant de les seves cases no han callat. Perquè el seu exemple legitima la nostra llúita.

CAP RESPIR AL FEIXISME!
CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!
EL MILLOR HOMENATGE, CONTINUAR LA LLUITA!
DESCANSA EN PAU CARLES


Coordinadora Antifascista de Madrid
11 de noviembre de 2007